Bądź bliżej Nas

Terminarz Spinning i Aerobic TBC

Sprawozdanie maswrestling 24.06.2016

Podczas Karbonali 2016 w Bogatyni rozegrane zostały zawody w MasWrestlingu. Organizatorem całego przedsięwzięcia był Ośrodek Sportu i Rekreacji, Fitness Studio Fit&Gym II oraz Stowarzyszenie Sportowe Gladiator. Startujący rywalizowali w trzech kategoriach:  JUNIORÓW, SENIORÓW oraz KOBIET. Po losowaniu par przystąpiono do rywalizacji, która ku uciesze licznie zgromadzonej publiczności była nader zacięta i często obfitowała w efektowe pojedynki. Organizatorzy zapewnili najlepszym uczestnikom pamiątkowe dyplomy, medale oraz nagrody rzeczowe.

Miejsca medalowe w poszczególnych kategoriach przedstawiały się następująco:

Kategoria Juniorzy

M1. Kamil Kruk

M2. Kamil Grałek

M3. Dawid Bojanowski

M4. Michał Marcinonis

Kategoria Seniorzy

M1. Paweł Wasilewski

M2. Grzegorz Fudali

M3. Adrian Wądzyński

M4. Damian Wądzyński

Kategoria Kobiety open

M1. Magdalena Talarczyk

M2. Barbara Bachniak

M3. Małgorzata Wądzyńska

M.4 Marika Dyka

Gratulując zawodnikom udanych startów organizatorzy zapraszają na kolejne zawody organizowane w Bogatyni.

Więcej zdjęć w GALERII

Kto odwiedza?

Odwiedza nas 905 gości oraz 0 użytkowników.

Stowarzyszenie Sportowe GLADIATOR

Opiekun strony

Fit & Gym II Fitness Studio w Bogatyni

• ul. Sportowa 8
  • 59-920 Bogatynia
  • Tel. 512 295 515

Opiekun strony Jasiński Piotr

• www.serwis-24h.pl
  • Tel. 509 341 648

Intro...

Witaj
na stronie Fitness STUDIO Fit & Gym II w Bogatyni. Fit & Gym II jest prestiżowym Fitness Clubem, który powstał w 2003 roku. Założyciele stworzyli ten Club kierując się pasją a nie biznesem. Od ponad 20 lat związani są z działalnością ukierunkowaną na zdrowy i sportowy tryb życia. Posiadają niezbędne uprawnienia i doświadczeni instruktorskie i trenerskie, abyś mógł zdrowo i bezpiecznie osiągać założone cele.